Ga naar de inhoud

Vloerverwarming van A tot Z.

U kunt bij ons terecht voor kleine projecten (aanbouw) tot aan grote (utiliteit) projecten. Voor 100 seriematige woningen lopen wij niet weg. U kunt zowel de producten alleen bij ons kopen tot aan het volledige traject van ontwerp naar gebruiksklaar.


Met alleen comfortabel warmte nemen wij geen genoegen ons streven dat het gehele traject comfortabel verloopt. Door onze jarenlange ervaring binnen de installatie branche weten wij hoe wij het verschil kunnen maken.

Wij verzorgen het proces!

Laag Temperatuur Verwarming

Vloerverwarming is een goed systeem vanwege de onzichtbaarheid en voor het vasthouden van een vaste (lage) temperatuur. Een nadeel is de lange thermische traagheid om te reageren op veranderende vraag. Ofwel als je in een kamer zowel slaapt als studeert is vloerverwarming niet het meest comfortabel systeem. Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp ideaal voor het op niveau houden van de temperatuur van een woning. Ideaal is het als je daarnaast de ruimte kunt bijverwarming met een lage temperatuur verwarming. Dit voor de situationele warmte vraag die per persoon, per dag en per situatie/activiteit kan verschillen. Warmte vraag is immers anders bij het studeren als bij het slapen.

Conventionele radiatoren zijn om vele redenen achterhaald:

  • Warmte van het systeemwater moet hoog zijn (75℃)
  • Er kan niet mee gekoeld worden (dit kan interessant zijn bij het gebruik van een warmtepomp)
  • De warmte afgifte gaat zeer traag

Onze diensten

Airconditioning

silent

Radiatoren

Neem contact op!