Ga naar de inhoud

Projecten

Project: Renovatie huis te Alkmaar"

“In onze zoektocht naar een goede vloerverwarming in ons huis was het lastig betrouwbare informatie te vinden. Iedere leverancier lijkt voor zijn eigen product te gaan. De vraag is als iets wel kan, of dat dan ook werkelijk echt werkt.

En we hebben ook nog eens 2 verschillende ondervloeren dat een installatie wat ingewikkelder maakt. En je wilt t.z.t. natuurlijk wellicht een warmtepomp.

Lezend en zoekend kwam ik een stuk verder, maar het verbaasde mij dat er geen leverancier is die door alle systemen heen kijkend gewoon een goed advies kan geven.

Op internet vond ik jammer-verhalen genoeg over verkeerde keuzes, verkeerde uitvoering, huizen die niet op temperatuur kwamen, enz.

Dit zou toch beter moeten kunnen?

Wel, die partij heb ik bij Vena gevonden! Dit zijn mensen die er verstand van hebben, die weten wat je wel… en wat je beter niet kan doen.

En als je een lekker warm huis wilt hebben, en vloerverwarming bovendien je hoofdverwarming is, wil je géén risico lopen.

Niet alleen het advies is goed, ook de planning wordt snel gemaakt, en Sjaak loopt bij zowel de opstart als tijdens de uitvoering regelmatig binnen.

Het moet goed, en als er platen naar binnen worden gedragen gaat zijn jasje uit en help hij mee.

Hij kent de branche als geen ander, en zorgt voor een pasklare oplossing, binnen een paar dagen lag alles erin en was alles aangesloten. Topclub is dit, ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb geen aandelen hoor, maar het is gewoon fijn als er mensen zijn die verstand van hun vak hebben en voor een goede uitvoering zorgen.

Vena enorm bedankt!“

vloerverwarming (7)

Wil jij meer weten?