Ga naar de inhoud

Over vena groep bv.

Vena is een ader, meervoud venae; bloedvat waarin het bloed in de richting van het hart stroomt: het zogenaamde aderlijke bloed is door de onttrekking van zuurstof donkerder gekleurd dan het slagaderlijke bloed. 

Naast dat vena in het Latijn staat voor ader zien wij het als de combinatie van verwarming en airconditioning. Van warm naar koud. Van rood naar blauw. Afijn bij deze al onze geheimen verklapt.

Toch niet helemaal. Wij zijn ons ervan bewust dat wij puur op het product van vloerverwarming het verschil niet kunnen maken. Uiteindelijk wordt de ruimte wel warm. Waar wij het verschil in maken is dat wij op de juiste wijze communiceren en het project zien als een gezamenlijk succes. Door te communiceren en te plannen zorgen wij ervoor dat er in het proces waar wij verantwoordelijk voor zijn geen haperingen plaatsvinden. Haperingen leiden uiteindelijk tot miljarden Euro’s faalkosten per jaar in de bouw.

Wij zijn, niet in leeftijd maar in gedrag, nog steeds een stel jonge honden. Door onze ervaring bij zowel grote multinationals in de ivorentoren als “met onze voeten in de klei”, kennen wij de klappen van de zweep.

In de afgelopen jaren hebben wij gezien dat de vraag naar flexibele (warm/koud in te regelen per ruimte) verwarming aan het toenemen is. Bij nieuwbouw redelijk eenvoudig in te regelen maar in bestaande bouw kan het nog wel eens een uitdaging zijn. Mensen willen steeds meer koeling in de zomer en flexibel situationeel in te regelen warmte in de winter. CV installatie aan bij het thuiswerken is zonde, CV installatie aan bij het studeren of spelen in de slaapkamer? Zonde! De airconditioning die wij leveren spelen in op die wens. Koeling in de zomer warmte in de winter. En….ze zijn nog bijzonder fraai ook. En dan ook nog eens zonder een vervelende buitenunit.

Met vena geven wij antwoord op een grote wens in de markt. Ook in specifieke wensen van klanten kunnen wij flexibel in spelen. In ons team: veel kennis en veel pragmatiek!

Even voorstellen:

Sjaak heeft naast een lange carrière bij Wasco, waaronder vestigingsleider van Alkmaar, gewerkt bij Comap en Vasco. In de laatste functie was hij succesvol in het opzetten van de vloerverwarmingsafdeling.
Kerneigenschappen: actief, ongeduldig en energiek

Binnen vena zeggen wij alles met een dikke knipoog. Er wordt hard gewerkt met het oog voor detail maar wij willen met name veel plezier hebben bij hetgeen wat wij doen! Wij focussen ons niet op de eerste opdracht maar op de herhaal opdracht!

Binnenkijken?? Neem contact op dan maken wij een afspraak.

Sjaak Pieterse

+31 6 4904 4387
sjaak@venagroep.nl